A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Rólunk

Cégünk, a FUJI-MAE SL. spanyolországi székhelyű, Európában az egyik legnagyobb küzdősport felszereléseket forgalmazó és gyártó anyacégnek a magyarországi és közép-kelet-európai képviseletét látja el. A Fuji márka több európai országban és már a tengerentúlon is jelen van.

A Fuji-Mae Hungary Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, családi vállalkozásként üzemel. Tulajdonosunk és üzletvezetőnk is a 80-as évek eleje óta gyakorolja a harcművészetet, hosszú időn át válogatott versenyzők voltak, így komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a küzdősport felszerelések területén.

Cégünk 2000 augusztusában kezdte meg a Fuji-Mae márka forgalmazását. Annak idején egy olaszországi Taekwondo edzőtáborban találkoztak ezekkel a felszerelésekkel, amit kiváló minőségűnek és kedvező árfekvésűnek találtak. A széles termékválasztéknak köszönhetően minden harcművészeti irányzat igényeit - ruha, védőfelszerelés, keleti fegyverek, kardok,fa eszközök, boxzsákok, táskák, kiegészítők, DVD, és szakkönyv stb. - saját raktárkészletről ki tudjuk szolgálni.

  

Termékeink az elmúlt években itthon is bizonyították kiváló minőségüket. Strapabírók, attraktívak és hosszú élettartamúak.

Üzletünkben és a viszonteladó partnereinknél szakavatott munkatársakkal, folyamatosan kedvező árakkal és időszakos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat! Kluboknak, egyesületeknek nagyobb mennyiségű, folyamatos vásárlás esetén külön kedvezményt adunk!

Üzletünk Budapesten, jó megközelíthetőséggel és parkolással a Keleti pályaudvar mellett található a, Rottenbiller utca 3. szám alatt. Bejárat a sarkon, a Garay utcából.

Bármilyen további kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre!

Munkatársaink:

Szakos Ferenc
ügyvezető

Schautek Gyula
üzletvezető