Most itt jársz: > >

Rólunk

Cégünk, a FUJI-MAE SL. spanyolországi székhelyű, Európában az egyik legnagyobb küzdősport felszereléseket forgalmazó és gyárttató anyacégnek a magyarországi és közép-kelet-európai képviseletét látja el. A Fuji márka több európai országban és már a tengerentúlon is jelen van.

A Fuji-Mae Hungary Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, családi vállalkozásként üzemel. Mindkét tulajdonos és üzletvezetőnk is a 80-as évek eleje óta gyakorolja a harcművészetet, hosszú időn át válogatott versenyzők voltak, így komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a küzdősport felszerelések területén.

Cégünk 2000. augusztusában kezdte meg a Fuji-Mae márka forgalmazását. Annak idején egy olaszországi Taekwondo edzőtáborban találkoztak ezekkel a felszerelésekkel, amit kiváló minőségűnek és kedvező árfekvésűnek találtak. A széles termékválasztéknak köszönhetően minden harcművészeti irányzat igényeit - ruha, védőfelszerelés, keleti fegyverek, kardok, fa eszközök, boxzsákok, táskák, kiegészítők, DVD, és szakkönyv stb. - saját raktárkészletről ki tudjuk szolgálni. Termékeink az elmúlt években itthon is bizonyították kiváló minőségüket. Strapabírók, attraktívak és hosszú élettartamúak.

A Fuji-Mae, mindenki számára elérhető, INGYENES KATALÓGUST jelentet meg minden szeptemberben.

Üzletünkben és a viszonteladó partnereinknél szakavatott munkatársakkal, folyamatosan kedvező árakkal és időszakos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat! Kluboknak, egyesületeknek nagyobb mennyiségű, folyamatos vásárlás esetén külön kedvezményt adunk! Kiemelt sportolók támogatását előzetes egyeztetés alapján vállaljuk.

Üzletünk Budapesten, jó megközelíthetőséggel, és parkolással a Keleti pályaudvar mellett található a, Rottenbiller utca 3. szám alatt. Bejárat a sarkon, a Garay utcából.

Bármilyen további kérdés örömmel állunk rendelkezésedre!

Munkatársaink:

Szakos Ferenc
ügyvezető
Schautek Gyula
üzletvezető

 

 

Kisbannerek

FujiMae kifutó termékek
Női küzdősport felszerelések
Gyermek küzdősport felszerelések

Gyártók
Akciós termékek
5.990 Ft 5.390 Ft
14.810 Ft 13.330 Ft
4.310 Ft 3.880 Ft
1.100 Ft 990 Ft